Sunny Hill Festival

​85 pacientë me COVID-19 po trajtohen në spitale

85 pacientë me COVID-19 janë duke u trajtuar në klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme, bazuar në raportet e datës 26 korrik 2022.

Sipas njoftimit të ShSKUK-së, bëhet e ditur se në mesin e tyre janë edhe dy foshnje, të cilat po marrin trajtim në Klinikën e Neonatologjisë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 24 pacientë + dy pacientë në Mjekim Intensiv

Klinika e Pediatrisë, 4 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 8 pacientë

Klinika e Neonatologjisë, 2 foshnje

Spitali i Gjakovës,12 pacientë

Spitali i Pejës, 11 pacientë

Spitali i Gjilanit, 10 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 9 pacientë.