Sunny Hill Festival

A mund të luajë Ballkani me Partizanin e Beogradit?

Partizani i Beogradit është njëra prej skuadrave që paraqitet në fazën grupore të Ligës së Konferencës. Partizani është në vazon e parë, por nuk mund të jetë në një grup me Ballkanin, që është në vazon e katërt.

Kjo për faktin që UEFA nuk lejon përballjen e ekipeve nga Kosova dhe Serbia. Pos për klube, vendimi është i vlefshëm edhe për përfaqësuese.

UEFA vazhdimisht kujdeset që të shmang përballjet Kosovë – Serb