Edicioni 2022/2023 – Ky është orari i të gjitha ndeshjeve në Superligën e Kosovës

Sot në selinë e FFK-së, është hedhur shorti në Superligën e Kosovës për edicionin 2022/23.

Klubet e Superligës dhe Ligës së Parë, do të mësojnë nëntë takimet e para, më pas do të bëhet i ditur i gjithë kalendari i skuadrave.

Klubet do të takohen nga katër herë në sezon mes tyre, me nëntë kundërshtar, për të kompletuar 36 javë në elitën e futbollit kosovar.

Java e parë:
Gjilani – Ferizaji
Malisheva – Ballkani
Drenica – Llapi
Trepça ‘89 – Drita
Dukagjini – Prishtina
Java e dytë:
Drita – Dukagjini
Ferizaji – Prishtina
Llapi – Trepça ‘89
Ballkani – Drenica
Gjilani – Malisheva
Java e tretë:
Malisheva – Ferizaji
Trepça ‘89 – Ballkani
Drenica – Gjilani
Dukagjini – Llapi
Prishtina – Drita
Java e katërt:
Llapi – Prishtina
Ballkani – Dukagjini
Gjilani – Trepça ‘89
Ferizaji – Prishtina
Malisheva – Drenica
Java e pestë:
Trepça ‘89 – Malisheva
Dukagjini – Gjilani
Prishtina – Ballkani
Drita – Llapi
Drenica – Ferizaji
Java e gjashtë:
Ballkani – Drita
Ferizaji – Llapi
Gjilani – Prishtina
Malisheva – Dukagjini
Drenica – Trepça ‘89
Java e shtatë:
Dukagjini – Drenica
Trepça ‘89 – Ferizaji
Prishtina – Malisheva
Drita – Gjilani
Llapi – Ballkani
Java e tetë:
Gjilani – Llapi
Malisheva – Drita
Ferizaji – Ballkani
Drenica – Prishtina
Trepça ‘89 – Dukagjini
Java e nëntë.
Prishtina – Trepça ‘89
Drita – Drenica
Llapi – Malisheva
Dukagjini – Ferizaji
Ballkani – Gjilani.