Eskalon greva, mësimdhënësit tentojnë ta sulmojnë Rrahman Jasharajn

Pas një debati të ashpër ndërmjet mësimdhënëseve dhe kryetarit të SBAShK-ut, ata kanë tentuar ta sulmojnë këtë të fundit.

Përplasje brenda sindikatës së arsimit, disa mësues kërkuar listim të mësimdhënëseve pro dhe kundër fillimit të procesit mësimor.

Disa mësues janë deklaruar kundër grevës dhe pikërisht këtu ka filluar përplasja edhe verbale derisa Këshillin Grevist ishin duke e lëshuar klasën nga shkolla “Ismail Qemali” në Prishtinë.

Disa prej tyre iu janë ‘hasuar’ kreut të SBASHK-ut, Rrahman Jasharajn.