Rrahman Jasharaj deklarohet pas sulmit ndaj tij

Kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj ka theksuar se ka pasur tentativë për ta sulmuar.

Ai për Gazeta Blic tha se ishte një tendencë për ta sulmuar, por shtoi se “aty i kisha shokët”.

“Një prind deshi të më sulmojë, ishte tendencioze – mund të sulmohem edhe në rrugë”, ka thënë ai.

Ai tha se vetë fakti që ishte një prind, ishte me tendencë.

“Rastet të tilla mund të më ndodhin edhe në rrugë dhe në vizitat tjera qē do të kemi në shkolla”, tha ai.

Jasharaj insiston se greva nuk do të ndalet.