Haradinaj “takon” Kurtin, i thotë: Nuk është mirë të largohet taksa

Ish-kryeministri Ramush Haradinaj e ka shfrytëzuar rastin në një pritje që të shtrëngojë duart me kryeministrin e ri, Albin Kurti, dhe ta porosisë që mos ta largojë taksën.

“Taksa nuk është mirë të largohet”, është dëgjuar Haradinaj t’i thotë Kurtit, raporton Ekonomia Online.

Ata janë takuar në shënimin e Ditës Kombëtare të Bullgarisë.

Kryeministri Kurti ka thënë se kjo taksë do të hiqet pjesërisht nga data 15 mars.

Këtë ia ka thënë edhe ish-kryeministrit që e vendosi këtë masë.

“Nuk po e largojmë krejtësisht taksën”, është shprehur Kurti.

Ambasada e Bullgarisë në Prishtinë ka organizuar një pritje me rastin e shënimit të 3 Marsit- Ditës Kombëtare të këtij vendi.