Kurti: Gjuajtja me miell ndaj ministrit Muratit u bë me inat

Kryeministri Albin Kurti ka bërë të ditur se kush është kundër pakos ekonomike që e ka shpalosur dje në konferencë për media, vepron me inat si ndaj ministrit Hekuran Murati, të cilin aktivistët e PSD-së e gjuajtën me miell.

“Tash nëse je kundër kësaj pakoje, mund të ndërmarrësh edhe aksion ndaj ministrit të Financave dhe Transfereve, Hekuran Muratit për ndryshe nuk kemi të bëjë as me kritikë e as kundërshtim, përveçse me inat. Pra,mund të jesh  kundër kësaj pakoje ose mund të jesh i nisur nga inati, secila me keq se tjetra”, ka thënë Kurti në një konferencë për media.