Kurti për Bekim Haxhiun: Nuk e kam ditur që nismëtari i Trustit është doktor shkence

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka kritukuar nismëtarin tërheqejs së mjeteve nga Trusti, deputetin e PDK-së, Bekim Haxhiun.

Kurti në foltore tha se nuk e ka ditur që nismëtari i trustit është doktor shkence.

“Unë skam qenë i njoftuar që nismëtari është doktor shkence, dhe ka doktoratë dhe unë besoj që kjo nismë ka ardhur se nismëtari ka doktoratë dhe po mos të kishte nuk do ta bënte këtë nismë”, tha Kurti.