Sunny Hill Festival

Lirohen nafta e benzina në Shqipëri

Nafta dhe benzina në Shqipëri do të shitet më lirë, nga ora 18:00 e kësaj të enjteje.

Një litër naftë, do të kushtojë 232 lekë, nga 238 që ka kushtuar në gjashtë ditët e fundit.

Edhe benzina do të tregtohet në pikat e karburantit dy lekë më lirë. Nga 218 lekë, do të shitet për 216 lekë/litri.

Ndërsa çmimi i gazit qëndron i njëjtë, në vlerën e 81 lekëve për një litër.

Ulja e çmimit të lëndëve djegëse reflekton uljet që hidrokarburet kanë pësuar në bursë.