Sunny Hill Festival

Molliqaj: Albin Kurti po i zbaton marrëveshjet e vjetra

Kryetari i PSD-së, Dardan Molliqaj, ka thënë se Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se është duke i zbatuar marrëveshjet e vjetra që janë vendosur më herët nga Hashim Thaçi. 

Marrëveshjet janë të vjetra. Albin Kurti po fole për marrëveshje të vjetra dhe po i zbaton marrëveshjet e vjetra. Nëse ti thua që marrëveshja për energjinë është marrëveshje e re, atëherë nuk kam cka flasë me ty”, ka thënë Molliqaj në Politiko. 

Më tej, ai ka thënë se tendenca për t’i paraqitur si marrëveshje të reja, marrëveshjet e vjetra, i bie se ka diçka që po fshihet.