Shtatë raste aktive me COVID-19

Sipas njoftimit të Ministrisë së Shëndetësisë janë edhe shtatë raste aktive me COVID-19.

Gjatë 24 orëve të fundit nuk u shënua asnjë viktimë, nuk u u regjistrua asnjë rast pozitiv dhe nuk pati pacientë të shëruar.