Agon Gashi në mesin e 100 Liderëve të Rinj Global: Përzgjidhet në gjeneratën e vitit 2023 nga Forumi Ekonomik Botëror

Drejtori Ekzekutiv i Meridian Express dhe SPAR Kosova, Agon Gashi, përzgjidhet njëri nga liderët e rinjglobal,…