Mosekzekutimi i pagave – protestojnë sot punëtorët e QKMF-së në Prishtinë

Shoqata Sindikale e Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prishtinë ka bërë të ditur se të…

Helmimi i qytetarëve në Han të Elezit e Kaçanik, Ministria e Shëndetësisë furnizon me barna QKMF-të

Ministria e Shëndetësisë, ka njoftuar se bashkë me Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, e…