Eksluzive: Qeveria u ndanë shtesa edhe studentëve që marrin paga mujore mbi 1000 euro

Qeveria e Kosovës të premten ka ekzekutuar pagesat e shtesës prej 100 euro për studentët. Por,…

Dalin 100 eurot për 46 mijë studentë

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka njoftuar se janë ekzekutuar pagesat e shtesës prej 100 euro…

Procesohet pagesa prej 100 euro edhe për 14 mijë punëtorë të sektorit privat

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka bërë të ditur të enjten se është procesuar pagesa prej…

Murati: Nga muaji i ardhshëm do të fillojë zgjerimi i shtesave për fëmijë

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati ka thënë se që nga muaji i ardhshëm…

Dalin 100 eurot e Qeverisë për sektorin privat

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati njofton se është ekzekutuar pagesa prej 100 euro…

Sot dita e fundit për të aplikuar për 100 eurot e sektorit privat

Nga data 21 prill është hapur aplikimi për 100 eurot shtesë me të cilat Qeveria e…

100 euro për studentët, hapet aplikimi

Ministria e Financave ka hapur aplikimin për bështetje prej 100 euro për studentë.  “Aplikimi është i…

Javën e ardhshme nis shqyrtimi i aplikimeve për 100 euro nga sektori privat

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka bërë të ditur se javën e ardhshme pritet të formohet…

Qeveria ndan shtesat 100 euro për punonjësit e sektorit publik

Qeveria e Kosovës sot ka miratuar kërkesën e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve për ndarjen…

Ndarja e 100 eurove, kur pritet t’i marrin punëtorët e sektorit privat?

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ditë më parë kishte hapur formën e aplikimit për mbështetje…