36 pacientë me COVID-19 po marrin trajtim në spitale

Bazuar në raportet e datës 14 janar nga klinikat COVID-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim mjekësor janë 36 pacientë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 25 të tjerë post-COVID-19.

Me oksigjeno-terapi janë 25 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive 1 pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme: Klinika Infektive, 13 pacientë, Klinika e Pulmologjisë, 21 pacientë post-COVID, Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 1 pacient, Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë, Spitali i Prizrenit, 6 pacientë, Spitali i Pejës, 7 pacientë, Spitali i Gjakovës, 5 pacientë, Spitalit Mitrovicës, 3 pacientë, dhe Spitali i Ferizajt, 2 pacientë.