92 pacientë me COVID-19 po trajtohen në spitalet e Kosovës


Në klinikat në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme në kuadër të SHSKUK-së janë duke u trajtuar 92 pacientë me COVID-19.

Bazuar në raportin e SHSKUK-së në Infektive janë 30 pacientë, në Pediatri tetë pacientë, në Gjinekologji tetë pacientë, në Neonatologji janë tri foshnje.

Ndërkohë nga 13 pacientë janë në spitalin e Gjakovës dhe Pejës, nëntë në atë të Gjilanit e pesë në të Mitrovicës.

Në Kosovë aktualisht janë 10.830 raste aktive me COVID.