Sunny Hill Festival

Tri foshnje me COVID-19 po trajtohen në QKUK

Tri foshnje me COVID-19 po trajtohen në QKUK.

ShSKUK njofton se nga klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme, 92 pacientë në total po marrin trajtim mjekësor nga koronavirusi, transmeton Klankosova.tv.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 30 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 8 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 8 pacientë

Klinika e Neonatologjisë, 3 foshnje

Spitali i Gjakovës,13 pacientë

Spitali i Pejës, 13 pacientë

Spitali i Gjilanit, 9 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 5 pacientë.