Dy të vdekur dhe 1440 raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë bën të ditur se nga 3,669 testime të bëra nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike 1,440 persona kanë rezultuar me COVID-19.

MSH njofton se në 24 orët e fundit janë shënuar dy raste të vdekjes.https

Po në raportin e Ministrisë bëhet e ditur se janë shëruar 761 persona, ndërsa janë dhënë 172 vaksina.

Në total numri i vaksinave të administruara janë 1,833.148.