Katër pacientë me COVID-19 dhe 25 post-Covid në spitale

Katër pacientë të konfirmuar me COVID-19 dhe 25 post-COVID-19 po marrin trajtim mjekësor në SHSKUK.

Me oksigjeno-terapi janë pesë pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive është i shtrirë një pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 1 pacient

Klinika e Pulmologjisë, 23 pacientë post-COVID-19

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient i spitalizuar

Spitali i Prizrenit, 1 pacient

Spitali i Pejës, 2 pacientë