Një i vdekur dhe 64 raste të reja me COVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit janë shënuar 64 raste te reja me COVID-19, si dhe  ka vdekur një person.

Të shëruar janë 363 persona, ndërsa janë 1,025 raste aktive.