AKB: Vendimi i Qeverisë për derivate të naftës Antikushtetues

AKB-ja e vlerëson vendim e Qeverisë së Kosovës antikushtetues icili përmes Udhëzimit Administrativ (QRK) NR.03/2022 për…

AKB-ja i propozon Qeverisë masa për uljen e çmimit të naftës

Kryetari i Aleancës Kosovare të Bizneseve (AKB), Agim Shahini i ka propozuar Qeverisë që deri në…

Shahini: Qeveria aktuale nuk ka vizion për zhvillim ekonomik

Kryetari i Aleancës Kosovare të Bizneseve (AKB), Agim Shahini, ka thënë se qeveria aktuale nuk ka…

Kosova dhe Shqipëria të veprojnë si treg i përbashkët

Një delegacion i kryesuar nga Agim Shahini, Kryetar i AKB-së dhe i DHKT-së i shoqëruar nga…

AKB: Biznesi me kriptovaluta drejt dështimit në Kosovë

Aleanca Kosovare e Bizneseve (AKB), përmes një postimi në Facebook, ka thënë se biznesi i kriptovalutave…