Trejsi Sejdini “tradhtohet” nga pasqyra, një mashkull në dhomë me të

Trejsi Sejdini “tradhtohet” nga pasqyra, një mashkull në

Ish-Miss Shqipëria, Trejsi Sejdini njihet për fotot e saj provokuese. Bukuroshja nga Elbasani ka thënë shpesh here se është ende beqare.

Por ca foto të saj nga hoteli zbulojnë se një mashkull misterioz po qëndron në dhomë me të dhe kryen edhe punën e fotografit.

Mirëpo, pasqyra ka “tradhtuar” bukuroshen shqiptare ku shihet një mashkull në hije, duke i bërë fotot e nxehta në dhomë.

Trejsi Sejdini “tradhtohet” nga pasqyra, një mashkull në