94 raste aktive me COVID-19 në Kosovë

Sipas njoftimit të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike janë edhe 94 raste aktive me COVID-19.

Gjatë 24 orëve të kaluara nuk u shënua asnjë viktimë, nëntë raste të reja dhe 11 raste të shërimit nga COVID-19.