Pesë raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar raportin e rasteve të reja me COVID-19 në Kosovë.

Sipas njoftimit, nga 53 testime të cilat janë bërë gjatë 24 orëve të fundit, 5 prej tyre kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.

May be an image of text that says 'ส่เ NEPURIKACEOJONS MINISTRIAESHDONTISAE COVID-19 Doza 1 doza/ /First dose 904.477 ፁራ 田田 23. 11. 2022 Doza 2 Druga Second dose 824.920 Doza 3 Treća recadoza doza/ dose 105.367 fundit Testime ne orét Testirani poslednja Tested within hrs 53 0000 Doza Cetrvrta doza Fourth dose 1.867 Raste pozitive Potvrdeni slučajevi/ Positive cases 5 pozitivitetit bozitivnin testovo/ positivity 9.43% % sheruar Iziečeni/ Recovered Numri total dozave administrua 区 COVID-19 Total numbero dministered 1.836.819 Vdekje Umrfi/ Deaths _ Raste aktive Aktivni slučajevi Active cases 6 ၀၂ Te vaksinuar brenda 4oreve Vokcinisani Vaccinated within hours'

Po ashtu, MSH njofton se në vendin tonë janë aktualisht 6 raste aktive.

Prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë, 1.836.819 doza të vaksinës.

Ndërsa, me dozën e dytë janë vaksinuar 824.920 qytetarë dhe po ashtu janë dhënë 105.367 doza të treta të vaksinës kundër COVID-19.

Me dozën e katërt janë vaksinuar vetëm 1,867 persona deri më tani.