10639 raste aktive me COVID-19 në Kosovë

Aktualisht në Kosovë janë gjithsej 10 mijë e 639 raste aktive me COVID-19.

Në 24 orët e fundit janë shënuar dy vdekje dhe 1 mijë e 603 raste të reja.

Gjatë kësaj periudhe janë shëruar edhe 1 mijë e 792 persona.