​5359 raste aktive me COVID-19 në Kosovë

​Aktualish në Kosovë janë 5359 raste aktive me COVID-19, kur se të dielën janë shënuar një i vdekur dhe 852 raste të reja me koronavirus.

Sipas raportit janë bërë 2.201 testime, prej të cilave me pozitivistet kanë dal 38.70 përqind.

E derisa janë shëruar 394 persona, janë vaksinuar 73 persona.

Po ashtu, sipas raportit, janë dhënë 549 vaksina për dozën e katërt.