8 pacientë me COVID-19 po trajtohen në spitale

Tetë pacientë me COVID-19,  janë duke marrë trajtime mjekësore në klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme.

Prej tyre, shtatë janë të konfirmuar me COVID-19 dhe një pacient post-COVID. Me oksigjeno-terapi janë pesë pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 6 pacientë

Spitali i Pejës, 1 pacient

Spitali i Gjakovës, 1 pacient.