Dy të vdekur dhe 1603 raste të reja me COVID-19

Dy persona kanë vdekur nga COVID-19 në 24 orët e fundit.

Ministria e Shëndetësisë njofton se janë regjistruar edhe 1603 raste pozitive me koronavirus në vend.

Mbi 10 mijë raste janë aktive, u kryen 3 mijë e 964 testime, ndërkohë 1 mijë 792 qytetarë u shëruan.

May be an image of text that says 'HENDETESISE COVID-19 ифaH Doza Prva doza/ dose 903.879 田田 28. 當28.07.2022 07. 2022 Doza 2 Druga doza Second dose 824.158 Doza 3 Treća doza/ Thira dose 104.523 fundit Testime nẽ 24 24oret Testirani poslednio Tested within 4hrs 3.964 0000 3300 Doza 4 Cetrurta doza Fourth dose 1.254 pozitive Potvrdeni siučajevi/ Positive cases 1.603 % pozitivitetit % 40.43% pozitivnih testova/ positivity shëruar Izieteni/ Recovered Numri totali dozave tẽ administruara Total 区 number administered doses COMID-19 1.834.006 1792 Deaths 2 aktive cases 10.639 vaksinuar brenda 24oréve 4oreve Vokcinisaniu Vaccinatec wirhin 141 4Casa hours'