Në spitale 16 pacientë me COVID e 24 post-COVID

Në klinikat COVID në QKUK dhe në spitalet rajonale janë duke u trajtuar 16 pacientë të konfirmuar me COVID-19 dhe 24 tjerë post-COVID.

Me oksigjeno-terapi janë 11 pacientë, ndërsa nuk ka ndonjë pacient në Mjekim Intensiv në Klinikën Infektive.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 8 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 23 pacientë post-Covid

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, nuk ka pacient

Spitali i Prizrenit, 1 pacient

Spitali i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Spitali i Ferizajt, 1 pacient post-Covid