Sunny Hill Festival

Një i vdekur dhe 1390 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë është regjistruar një rast i vdekjes si dhe 1390 raste të reja me koronavirus.

Ministria e Shëndetësisë bën të ditur se nga 3,760 testime të bëra nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike 1,390 persona kanë rezultuar me coronavirus.

Në raportin e Ministrisë bëhet e ditur se janë shëruar 871 persona, ndërsa janë dhënë 218 vaksina.

Në total numri i vaksinave të administruara janë 1,833.336.