Sunny Hill Festival

Një i vdekur dhe 354 raste të reja me COVID-19 në Shqipëri

Një person ka vdekur dhe 354 raste të reja me COVID-19 janë konfirmuar në 24 orët e fundit në Shqipëri.

Gjatë kësaj periudhe janë shëruar edhe 490 persona.

Ndryshe, aktualisht në spitalet COVID në Shqipëri janë duke u trajtuar 16 pacientë.