Sunny Hill Festival

Një viktimë dhe 642 raste të reja me COVID-19 në Shqipëri

Gjatë 24 orëve të fundit në Shqipëri një person ka humbur jetën nga COVID-19.

Sipas njoftimit të Ministrisë së Shëndetësisë gjatë këtyre janë regjistruar 642 raste të reja me COVID-19 teksa janë shëruar 5,172 pacientë.

2,498 raste aktive me koronavirus janë aktualisht në Shqipëri.