Rreth 300 mijë udhëtarë kaluan në Aeroportin e Prishtinës gjatë korrikut

Që nga data 1 e deri më 24 korrik në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës janë realizuar…

Mbi 1.5 milion mërgimtarë erdhën në Kosovë, brenda gjashtë muajve, u realizuan 10 mijë fluturime

Në gjashtë muajin e parë të vitit 2023, duke e shfrytëzuar Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari” kanë…

Rrahje në aeroport: Lëndohen dy persona, shtatë të tjerë shoqërohen në polici

Policia e Kosovës ka shoqëruar shtatë persona për në stacion, pasi të njëjtit u përfshinë në…

Aeroporti ‘Adem Jashari’, vazhdon trendin e rritjes së numrit të udhëtarëve

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” LKIA ka vazhduar në fillimvit trendin e rritjes së numrit…

Çka po ndodh në Aeroportin “Adem Jashari”, udhëtarët nxirren jashtë objektit

Udhëtarët që po prisnin për fluturime në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, janë nxjerrë jashtë…

Aeroporti i Prishtinës në 2022: Rreth 3 milionë udhëtarë dhe afro 22 mijë fluturime

Gjatë vitit 2022, Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës ka shërbyer numrin më të madh të udhëtarëve ndonjëherë,…

Mjegulla shkakton kaos në Aeroportin e Prishtinës, anulohen disa fluturime

Mjegulla, e cila ka përfshirë zonën e Aeroportit të Prishtinës, ka shkaktuar telashe në fluturimet nga…

Në Aeropori ‘Adem Jashari’ janë realizuar 17 fluturime në shikueshmëri prej vetëm 100 metrash

Më 21 tetor 2022 – Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” ka realizuar 17 fluturime me…

Statistikat për tre muaj: 656 mijë veta e shfrytëzuan aeroplanin si mjet transporti, 23 mijë trenin

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar “Statistikat e Transportit dhe Telekomunikimit” për tremujorin e…

Rekord i ri, 1 milion udhëtarë në Aeroportin ‘Adem Jashari’

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës (ANP) “Adem Jashari” tani më njihet si njëri ndër aeroportet e para…