Tetë pacientë po trajtohen nga COVID-19 në spitale

Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, ka njoftuar se aktualisht po trajtohen 8 pacientë nga COVID-19.

Sipas njoftimit thuhet se gjashtë pacientë janë të konfirmuar me COVID-19 dhe 2 të tjerë post-COVID-19.

Me oksigjeno-terapi, 4 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme: Klinika Infektive, 6 pacientë, Spitali i Gjakovës, 1 pacient dhe Klinika e Pediatrisë, 1 pacient. 

Njoftimi i plotë:

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen 8 pacientë nga Covid-19. Gjashtë pacientë të konfirmuar me Covid-19 dhe 2 të tjerë post-Covid-19. Me oksigjeno-terapi, 4 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 6 pacientë
Spitali i Gjakovës, 1 pacient
Klinika e Pediatrisë, 1 pacient