Sunny Hill Festival

Një i vdekur dhe 498 raste të reja me COVID-19 në Shqipëri

Një person ka humbur jetën dhe 498 raste të reja me COVID-19 janë konfirmuar në 24 orët e fundit në Shqipëri.

Gjatë kësaj periudhe janë shëruar edhe 521 persona.

Ndryshe, në spitalet COVID në Shqipëri aktualisht janë duke u trajtuar 23 persona.