9252 raste aktive me COVID-19

Sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë edhe 9,252 raste janë aktive me koronavirus në vend.

Gjatë 24 orëve të kaluara Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike nuk ka raportuar për viktima, teksa janë regjistuar 1,266 raste të reja me COVID-19 dhe janë shëruar 1,606 pacientë.